De afdeling Finance & Control van Veldsink Groep breidt uit en professionaliseert. Met de toetreding van John Smulders als nieuwe financieel directeur en business partner op 1 maart 2023 groeit de organisatie naar een volgende strategische fase.

 

De samenwerking op de afdeling is heel goed, de teams zijn een leuke mix van disciplines en mensen en medewerkers krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen.

 

Onderstaand interview met 2 business controllers, Mark Jansen en Sjoerd Stooker over het jaarlijks terugkerend begrotingsproces illustreert de transformatie waarin Finance & Control zich bevindt. Ze maakten de groei van familiebedrijf Veldsink van dichtbij mee en ervaren nu dat hun functie zich in lijn daarmee op een natuurlijke manier ontwikkelt.

 

Nieuwe strategische adviesrol

“We bevinden ons in een transitie van rapporteren achteraf naar een proactieve strategische adviesrol, inclusief het brengen van voorspellende toegevoegde waarde”, vertellen Mark en Sjoerd enthousiast. “Van cijfermatige berekeningen maken en financiële vastlegging naar het in gesprek gaan met de stakeholders op alle niveaus in de organisatie. We zijn voor hen een volwaardige business- en sparringpartner geworden.”

 

Doorleefd en toekomstgericht

De jaarlijkse begroting is een interactief proces om de organisatie verder te helpen met het realiseren van haar doelstellingen. De business controllers toetsen de financiële haalbaarheid, maken een doorrekening en stellen een begroting op. Ook geven ze een meerjarendoorkijk en stellen de vraag of de plannen en investeringen passen binnen de visie van Veldsink Groep. Een intensief, doorleefd en toekomstgericht proces.

 

Veldsink Groep, een familie van bedrijven

Studenten en collega’s in de financiële wereld op verschillende niveaus zijn van harte welkom bij Veldsink Groep voor een mooie carrière. Veldsink is een warme familie van verschillende bedrijven en merken met hetzelfde DNA en alle vormen van financiële dienstverlening verspreid over vestigingen in heel Nederland.

 

Voel je je thuis in een dynamische organisatie en wil je je graag ontwikkelen? Dan nodigen we je uit contact op te nemen met onze afdeling Recruitment op telefoonnummer:

040 – 303 35 00

of via e-mail:

recruitment@veldsinkgroep.nl

 

Onze vacatures en stageplaatsen vind je hier: https://www.veldsink.nl/categorie/functies-veldsink-campus/

Je nieuwe werkplek is de Veldsink Campus in Nuenen.

Foto: links Mark Jansen en rechts Sjoerd Stooker