De opkomst was groot met zo’n enthousiaste 400 bezoekers. De dag begon met een terugblik op 2023 en een vooruitblik op 2024, samen met dagvoorzitter Eva Brouwer. Ook vond de  lancering van onze unieke VCN zakelijke propositie plaats.

Netwerken en kennis delen

Gedurende de dag kregen bezoekers de gelegenheid om te netwerken bij het Partnerplein. Onze krachtpartners verzorgden inspirerende kennissessies, waarin zij nieuwe marktontwikkelingen deelden en verhelderende inzichten boden.

Boeiende sprekers

Het programma werd compleet gemaakt met ondernemende sprekers het podium, waaronder twee boeiende startups AlphaBeats en en Luper Technologies. Beide startups gevestigd op de High Tech Campus (HTC) in Eindhoven gaven – naast inzicht in hun verbazingwekkende en innovatieve technologie – ook een kijkje in ondernemerschap en wat het betekent om innovatief te ondernemen en samen te werken in een ecosysteem als HTC.

Als afsluiter van de dag verraste de corporate Illusionist Niels Houtepen het publiek met een lach en verwondering: “In hoeverre ben je in staat een ander te beïnvloeden en wat is de magie van verbinding?”

De dag eindigde met een netwerkborrel om de kracht van samen ondernemen te onderstrepen en onze krachten nog meer te bundelen in 2024.