De hackathon is ontstaan vanuit de twee development teams die zich binnen Veldsink Groep bezighouden met software ontwikkeling. Een uniek en inspirerend moment in de geschiedenis van ons familiebedrijf onder het motto: breng ideeën tot leven!

Doel

Een gemixt gezelschap aan collega’s heeft deze dag de kans gegrepen om te ervaren hoe het is om te ontwikkelen met low code software in samenwerking met twee high-end softwareleveranciers.

Het doel van dit event was het creëren van functionaliteiten waarmee we zelf op een laagdrempelige, redelijk eenvoudige manier in staat zijn wendbare bedrijfsapplicaties te bouwen voor onze collega’s en onze eindklanten

Koen Pijnenburg, directeur Data, IT & Development, opende de dag enthousiast:

“Dit is een supergave casus met marktconforme software die speciaal en belangrijk is voor Veldsink Groep.”

 Afsluiting met presentatie

Een 4-koppige jury heeft diezelfde avond de verschillende eindpresentaties bijgewoond en de resultaten van de diverse teams beoordeeld. De resultaten van de hackathon hebben ons inzicht gegeven, waarbij het mogelijk is gemaakt om in een laagdrempelige setting te experimenteren met software ontwikkeling.

  • Binnen Veldsink Groep stimuleren we innovatie en een creatieve mindset, waarbij de deelnemers het als gaaf hebben ervaren om op deze manier met elkaar in verbinding te staan. 
  • Veldsink Groep jaagt creativiteit en innovatie na.
  • Veldsink Groep ziet low code software als waardevolle toevoeging voor hun applicatielandschap.

Nieuwsgierig geworden? Wil je hier deel van uitmaken? Kijk op https://werkenbijveldsinkgroepit.nl/