In zijn nieuwe rol als Directeur Product en Innovatie Hypotheken zal Harrie-Jan zich richten op het verder versterken van de verschillende hypotheekbedrijven; Veldsink Advies, NBG, Van Bruggen Adviesgroep en VCN Hypotheken.

Hij gaat zich inzetten voor het optimaliseren van bestaande samenwerkingen, het aangaan van nieuwe partnerschappen en het (door)ontwikkelen van producten en diensten die aansluiten bij de hypotheekmarkt.

“Onze gezamenlijke hypotheekbedrijven zijn goed voor een marktaandeel van ruim 5%. Harrie-Jan is een echte hypothekenman. Zijn kennis en kunde is, zeker in deze markt, van grote toegevoegde waarde. Als het gaat om hypotheken, blijft hij ons gezicht naar de markt”, aldus Henri Veldsink, Algemeen Directeur Veldsink Groep.

In 2001 richtte Harrie-Jan De Financiële Makelaar op. Na de verkoop aan Veldsink heeft hij de serviceproviders United Capital en De Financiële Makelaar samengevoegd tot een bedrijf: VCN Hypotheken naast VCN Verzekeringen en VCN kredieten.

Op de vraag of het moeilijk is om zijn ‘kindje’ te verlaten, antwoordt hij: “Kleine kindjes worden groot. En op enig moment kunnen en moeten ze op eigen benen staan. Dit geldt niet alleen thuis! Ik heb er alle vertrouwen in dat VCN Hypotheken onder leiding van Dennis Kooren en Yassine Bentmim een toonaangevende speler blijft als serviceprovider voor hypotheken. Maar indien nodig, geef ik ze raad. Het blijft natuurlijk wel je kindje!”