Woensdag 4 oktober zijn onze HR collega’s Nikki (Recruiter), Esra, Felice en Roos (HR adviseurs) te vinden op het Fontys Career Event 2023 in het Klokgebouw in Eindhoven.

Van 13.00 tot 16.30 uur gaan ze in gesprek met ‘young professionals’ over een (afstudeer)stage of bijbaan bij Veldsink Groep.

Meer dan 1000 studenten van de studierichtingen Economie en Communicatie, HRM en Toegepaste Psychologie, Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek en Marketing & Communicatie zoeken een stage, afstudeeropdracht of (bij)baan op de beursvloer waar zo’n 300 tot 400 bedrijven zich met een stand presenteren. Veldsink Groep is als één van de vaste partners van Fontys aanwezig op een prominente plek.

De studenten kregen tijd om zich in te lezen. Onze HR collega’s hebben in onze bedrijfsonderdelen Veldsink Advies, NBG, Van Bruggen Adviesgroep, VCN en binnen Veldsink Groep concrete zoekopdrachten opgehaald.

Nieuw in het programma dit jaar is speeddaten. Daar komen hopelijk veel perfecte matches uit!

Veldsink Groep, een familie van bedrijven

Veldsink is een warme familie van verschillende bedrijven en merken met hetzelfde DNA en alle vormen van financiële dienstverlening verspreid over vestigingen in heel Nederland.

Voel je je thuis in een dynamische organisatie en wil je je graag ontwikkelen? We staan voor je open en nodigen je uit contact op te nemen met onze afdeling Recruitment op telefoonnummer 06 – 38 90 80 55 of via e-mail: recruitment@veldsinkgroep.nl

We hebben leuke vacatures in de vakgebieden horeca en gastvrijheid, Marketing, HR & Recruitment en Finance & Control op de Veldsink campus in Nuenen!

Al onze vacatures en stageplaatsen vind je hier: https://www.veldsink.nl/categorie/functies-veldsink-campus/