Van links naar rechts: Jack Hommel, Jan-Renier Swinkels, Jan Veldsink en

Samen met president-commissaris Jan Veldsink en commissaris Jan-Renier Swinkels zal Jack bijdragen aan de continuïteit en strategie van Veldsink Groep.

De directie is enthousiast over deze benoeming omdat het de samenstelling van de Raad van Commissarissen echt versterkt. De Raad bestaat nu uit de oprichter van Veldsink, de voormalig CEO van familiebedrijf Swinkels en een gelouterd directeur uit de verzekeringsbranche. Hun gezamenlijke uitgebreide kennis van de markt, van ondernemen binnen een familiebedrijf, en hun jarenlange ervaring in financiële dienstverlening en bestuur vult elkaar goed aan.

“In deze samenwerking bundelen we de krachten van de individuele bestuursleden en dat is van grote toegevoegde waarde voor Veldsink Groep”, aldus Henri Veldsink, algemeen directeur van Veldsink Groep.

Jack Hommel was in zijn positie bij Achmea verantwoordelijk voor zakelijke schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen van Centraal Beheer en Avéro Achmea. Daarvoor was hij directeur bij Interpolis en adviseur zakelijke relaties bij ING. Jack heeft naast zijn functies vele neventaken vervuld als voorzitter en lid van RvC’s en als bestuurslid van onder andere het Waarborgfonds Motorverkeer en Instituut Asbestslachtoffers (IAS).

Jack kijkt uit naar de samenwerking en zegt hierover:

“Bij dit mooie familiebedrijf nu een bijdrage gaan leveren vanuit de RvC is geweldig. Ik ben al decennia lang onder de indruk van de ontwikkeling van Veldsink, de strategie, de groei, de mensen die er werken, de positionering en de goede resultaten.”

Over Veldsink Groep

Het familiebedrijf is in 1979 opgericht door Jan Veldsink. Inmiddels onder leiding van de tweede generatie Henri en Jeannette Veldsink en uitgegroeid tot grootste onafhankelijke intermediair van Nederland. Met sterke marktposities in verzekeringen, hypotheken en medewerker vitaliteit. Sterke merken als Veldsink Advies, NBG, Van Bruggen Adviesgroep, VCN, De Financiële Makelaar en Assist Verzuim behoren tot de Groep. De particuliere en zakelijke relaties worden in het hele land bediend door zo’n 1500 adviseurs.