Dinsdag 28 november 2023 reikt Advieskeuze prijzen uit aan de 150 best presterende financieel advieskantoren uit de AM Advieskeuze Topselectie van 2023. Dit gebeurt tijdens de AMdag in De Fabrique in Utrecht.

 

Ieder jaar in november stelt Advieskeuze de Topselectie op. Voor het bepalen van de lijst worden alle financieel advieskantoren (intermediairs) in Nederland onder de loep genomen.

Criteria

De Topselectie 2023 wordt gebaseerd op data (statistieken) van het Advieskeuze platform in de periode 1 november 2022 tot 1 november 2023 en de scores in de volgende categorie├źn:

1. Actuele reviews

Het gemiddeld aantal reviews per medewerker (met een review) van het financieel advieskantoor.

2. Reacties op reviews

Het aantal reacties op reviews in verhouding tot het aantal goedgekeurde reviews.

3. Reviews versus klantcontacten

Het aantal reviews in verhouding tot het aantal meetbare klantcontacten (leads en uit-kliks).

4. Opvolging van leads

Het aantal opvolgingen van leads in verhouding tot het aantal gerealiseerde leads.

 

In de Topselectie van november 2023 worden alle financieel advieskantoren opgenomen, die voldoen aan de minimale criteria. De 150 best presterende financieel advieskantoren worden met een rangschikking gepubliceerd op AMweb.

 

Begin november is de Topselectie 2023 bepaald en recent heeft Advieskeuze 150 advieskantoren uitgenodigd voor de AMdag, waaronder kantoren van Veldsink Advies!

 

De winnaars gaan met hun awards op de foto op de stand van Advieskeuze. Naast een mooie foto biedt Advieskeuze alle winnaars een (betaald) promotiepakket om de vermelding in de Topselectie 2023 te kunnen vieren en delen.

 

We zijn benieuwd of onze kantoren zijn genomineerd en wie er gaat winnen!