In de ochtend deelden directieleden Henri en Jeannette Veldsink en John Peels informatie over de huidige ontwikkelingen binnen Veldsink Groep en Veldsink Advies. Gevolgd door 2 rondes expertsessies waarin collega’s kennis en ervaring uitwisselden over onderwerpen als provisietransparantie, zakelijk financieren en schadeafhandeling.

Na de lunch inspireerde filosoof en cabaretier Paul Smit zijn publiek in een interactieve presentatie over de werking van het brein en het proces van veranderen. Hij legde daarmee een basis voor de rondetafelsessies daarna.

 

World Café Experience

In groepen ging iedereen aan ronde tafels met elkaar in gesprek over 3 belangrijke onderwerpen aan de hand van 3 vragen. Een positieve manier om te brainstormen over vraagstukken die leven in onze organisatie, nieuwe doelen te realiseren en verandering vorm te geven.

 

Alle medewerkers legden een route af langs de 3 onderwerpen, zo ontstond een optimale mix van dialoog, samenwerking en verbinding op de thema’s. Hun antwoorden en ideeën schreven ze op de tafelkleden. Na het delen van de uitkomsten van de rondetafelsessies werd de dag gezellig afgesloten met een borrel & bites.