Op vrijdag 29 september 2023 vierde Van Bruggen Adviesgroep – onderdeel van Veldsink Groep – haar 50-jarig bestaan tijdens de landelijke inspiratiedag. De Mauritskazerne in Ede vormde het prachtige decor voor dit gedenkwaardige evenement, dat bezocht werd door franchisenemers uit het hele land en de collega’s van de centrale organisatie in Apeldoorn.

 

De landelijke inspiratiedag van Van Bruggen Adviesgroep heeft altijd bekendgestaan om zijn energieke en informele karakter, en dit jaar was geen uitzondering. De dag stond in het teken van viering, motivatie en plezier. En reflectie op het 50-jarig jubileum, een bijzondere mijlpaal.

 

Hoogtepunten

Eén van de hoogtepunten van de dag was de presentatie van de nieuwe directeur van Van Bruggen Adviesgroep, Jan Thale Haandrikman. Zijn inspirerende woorden over de toekomstvisie van het bedrijf en de rol van elke medewerker in het behalen van succes werden enthousiast ontvangen.

 

Algemeen Directeur Henri Veldsink was namens Veldsink Groep aanwezig om te spreken over de waardevolle samenwerking tussen Veldsink en Van Bruggen Adviesgroep. Deze relatie is in de loop der jaren alleen maar sterker geworden.

 

Een ander memorabel moment van deze dag was de presentatie van Paul Smit, expert in gedragseconomie en neurowetenschap. Zijn inzichten over hoe ons brein beslissingen neemt en hoe we ons gedrag kunnen sturen, gaf stof tot nadenken.

 

Na de presentaties was het tijd voor ontspanning.  Deelnemers konden onder het genot van een borrel netwerken, ideeën uitwisselen en plezier maken met collega’s uit het hele land.

 

Al met al was deze landelijke inspiratiedag met het 50-jarig jubileum van Van Bruggen Adviesgroep een groot succes. Een dag van feest, inzicht en visie.

 

www.vanbruggen.nl