" Samen ondernemen, vanuit ons DNA "

Onze bedrijven.

Veldsink Groep bestaat uit meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze financiële (keten)dienstverlening vormen. We onderscheiden in de Groep onze adviesbedrijven, serviceproviders en dienstverleners op het gebied van medewerkers vitaliteit.

Veldsink Groep Organigram

Adviesbedrijven

Onze adviesbedrijven zijn Veldsink Advies, NBG en Van Bruggen Adviesgroep. Daarnaast werken we ook onder de merknamen Stopel Verzekeringen, LastPoint, MijnTransportverzekering, iBrains, Hypotheek-rentetarieven.nl, Scheidingsexpert, Codator en Nederlands Krediet Collectief.

Deze adviesbedrijven hebben in totaal meer dan 160 financieel advieskantoren verspreid door heel Nederland, waarvan we met ruim 40 kantoren franchisenemer zijn van Regiobank.

nieuwe medewerkers bijeenkomst 1

Serviceproviders

Onze serviceproviders bestaan uit VCN Verzekeringen, VCN HypotheekService en Connect Assuradeuren. Waarbinnen we werken met de merken De Financiële Makelaar, United Capital, KredietPunt Nederland, Financieel Support Nederland en Nederlands Krediet Collectief.

Dienstverleners vitaliteit

Onze dienstverleners op het gebied van medewerkers vitaliteit zijn Assist Verzuim, een landelijk opererende arbodienst, Verzuimmeesters, expert in verzuimmanagement en Vitaal Loopbaan, specialist op het gebied van re-integratie en arbeidsmobiliteit.

Samen ondernemen, vanuit ons DNA.

Ieder bedrijf kent een eigen vorm van dienstverlening, heeft een eigen identiteit en een eigen uitstraling. Samen maken ze onderdeel uit van de Veldsink Groep. Dat betekent dat we allemaal op eenzelfde manier werken: vanuit ons DNA, onze waarden. Vertrouwd, persoonlijk en dichtbij. Integer en betrokken. En samen bouwen aan onze missie: financiële rust voor iedereen, dat geeft vertrouwen in de toekomst.

De Veldsink Groep bewaakt en stimuleert deze missie binnen onze bedrijven en verleent hen daarnaast collectieve diensten zoals personeelszaken, werving & selectie, opleidingen (Veldsink Academy), IT en softwareontwikkeling, huisvesting en facilitaire zaken (onder andere Veldsink Campus), juridische ondersteuning en compliance advies.